Miljarder goda mjölksyrabakterier

Foto-2015-09-04-13-53-12

Idag har det varit en förmiddag hos Doktor Honung för E-detalj, där vi har haft avstämningsmöte och planering för framtiden. Ett spännande möte med bra diskussioner och fokus på framtid.

Doktor Honung för er som inte visste det är en del av Concellae som drivs av fantastisk duktiga Tobias och Alejandra. 2 forskare som har fokus på de 13 mjölksyrabakterier som finns i färsk vild honung. Dessa mjölksyrabakterier återförs sen i bland annat honung, men även i bimedicin och andra produkter som de jobbar med att ta fram.

Det är kul att jobba med ett entreprenörsföretag som har grunden i forskning men också med unika produkter. Det är alltid en utmaning att arbeta med försäljning med produkter som löser stora problem och utmaningar samtidigt som marknaden inte vet om att produkter finns som löser problem. Det är lika utmanande att få till den försäljning oavsett det är i en butik, där produkterna är en av många andra produkter som att få det att fungera på webben, försäljningens utmaningar är likadana oavsett vilka kanaler man jobbar med.

Problem som bland annat IBS är sådant som blir hjälpta med dessa 13 mjölksyrabakterier, har själv vänner som efter många år av problem med IBS har blivit hjälpta med just Doktor Honungs H13+ produkter.

Imorgon blir det en hel dag på kontoret, helt utan möte utan endast jag och min todolista, känns verkligen som något jag faktiskt ser fram emot, känner inte riktigt att jag just nu har kontroll över alla blandade bollar som ligger, blir nog att ta tåget till kontoret redan kl 07.00

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar