Migrering och planering

Dagen har verkligen gått i projektens namn, flera rena små projekt har planerats och strukturerats och dessutom hunnit med en Business Review på IXX IT-Partner.

Ikväll har vi haft uppstartsmiddag för ett nytt projekt där vi väntar på besked från Bolagsverket, detta kommer bli en ny investering för Scand Group, mer info kommer så fort allt är klart. Där har vi också gjort en hel del planeringar framöver.

Kvällen har också använts till att hela teamet på E-detalj har arbetat med migreringar av kunder från den gamla plattformen till den nya, och nu börjar vi närma oss ett läge då vi snart kan stänga ner hela den gamla plattformen, ska bli riktigt skönt då det har visat sig att den nya plattformen ökar försäljningen med runt 300%, då den är mer optimerad för SEO och kombinerar man det med att E-detalj även hanterar annonsering och annat försäljningsoptimerat arbete så blir det en god lönsamhet för kunderna som dessutom inte behöver betala månadsavgifter och startavgifter utan hela E-detaljs affärsmodell bygger på betalning vid försäljning på webben.

Igår migrerade vi bland annat www.evara.se som fokuserar på försäljning av GoPro och mobiltillbehör.

Screen Shot 2015-01-21 at 22.39.45

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar