Midsommar till ända

Söndag kväll och jag sitter ute i solnedgången och skriver detta. Det kanske inte är sommar i luften, men det är lite mer vårkänsla i luften just nu, fåglarna kvittrar, solen lyser mig i ögonen genom trädtopparna och det är helt enkelt bara riktigt bra just nu.

Vad har hänt i denna lite extra långa helg? Som sig bör på midsommar så ska det ju firas med släkt och vänner och så har även vi gjort, men vi började självklart med att plocka med oss lite blommor till midsommarfirandet, vad sägs om denna fantastiska äng med råg, vallmo och blåklint som vi hittade?

Foto-2015-06-20-14-15-44

Midsommar firades sen hos släktingar utanför Kristianstad, jag var inte själv med och klädde midsommarstången, vilket fick ske mellan regnskurarna, men som gott sällskap stod jag vid sidan om och tittade på och njöt av en fantastiskt god Whisky.

Foto-2015-06-19-16-33-12

Foto-2015-06-19-20-01-41

Whiskyn kan som sagt var bara rekommenderas för den var riktigt god, tack för den bjudningen Barse 🙂

Igår och idag har tillbringats uppe i vår stuga, igår gjordes inte så mycket mer än klippte gräset men idag har det hunnits med en hel del, det börjar helt enkelt bli lite ordning på trädgården och omgivningen runt omkring

Foto-2015-06-21-18-37-21

Älskar verkligen jasminebusken som vi har vid ingången, den börjar dofta helt fantastiskt gott 🙂

Passade också på för första gången att ta en promenad i skogarna runt omkring, och vilken utsikt där var i gluggarna mellan träden.

Foto-2015-06-21-13-29-18

Nu ska jag sätta mig och beta av lite mail, förberedda för ett möte imorgonbitti för sen blir det att åka till Båstad för att gå på Entreprenörsveckan som pågår där måndag till torsdag. (kommer bli en del Båstad i veckan)

Hoppas ni får en fantastiskt vecka, för det tänker jag försöka få 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar