Mentoruppdrag

Tänkte skriva lite om vad jag hittat på denna vecka, vet helt klart om att jag varit dålig på uppdatera bloggen denna vecka, men ska se om jag kan komma ikapp lite med vad som hänt i veckan.

Först tänkte jag börja med vad som hänt idag, nämligen att min älskade hustru blev påkörd av en lastbil idag, det gick bra för henne men bilen blev en del kantstött vilket skapar en massa onödigt jobb för att få den fixad, det var ju inte hennes fel så det kostar oss i alla fall inte pengar.

Foto-2015-04-16-13-27-22

Annars har jag idag gått djupt in i ett nytt turn around projekt som Scand Group är inblandat i, riktigt spännande och kul och verkligen goda utsikter att lyckas trots att det är tufft just nu, men det ska vi ta oss igenom, tar nog ett tag däremot innan jag kan berätta mer om projektet, är under hög sekretess just nu.

Igår var det som sagt var Connect Skånes event Hallå Världen, som handlade om just export och det jag lärde mig igår har jag faktiskt redan haft nytta av på JS Energi Service och just hantering mot Norge som ger en hel del utmaningar.

I tisdags var det också riktigt roligt för då blev det klart med ett uppdrag där jag går in som mentor för en hungrig person med fantastiska visioner, ska bli en kul resa att följa det och det blir dessutom en del av de tester som ska göras av Scand Groups nylanserade mentorskapsprogram där vi har flera hungriga mentorer som väntar på uppdrag.

För då avsluta roliga och spännande händelser denna veckan så var måndagen full av kundbesök, bland annat träffade jag ett företag i Malmö som har stora utmaningar med sin E-handel och att få den att lyfta, där presenterade jag E-detaljs 2 erbjudande, både att vi kan ta ansvar för hela ehandeln men i detta fallet skulle det nog passa bättre med en del konsultjobb för att få kontroll på det i befintlig plattform men också att titta på en ny plattform för att samtidigt som man ökar försäljningen kunna minska sin administration genom mer integrationer.

Det var denna veckan så här långt, imorgon blir det administration hela dagen förutom ett spännande möte på eftermiddagen i Lund

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar