Mentorskap

Har precis identifierat varför bloggen blev konstig i layout, något är fel i mitt inlägg “ehandel kontra verkligheten” så det är tillfället inaktiverat till min webdesigner har hittat felet.

mentoring

Mentorskap, det är något som nog ingen har missat att jag brinner för. Jag är ju bland annat mentor under Connect Skåne eller Connect Syd som de kallar sig nu. Det är både utmanande och riktigt spännande att vara mentor där.

Idag har jag haft mitt första riktiga coaching/mentorskapsmöte med en ny klient inom just Connect Skåne upplägget och det var riktigt spännande och roligt. Mycket kom upp till ytan och det har blivit mycket att fundera på, det är riktigt kul att se hur “adepten” verkligen tänker efter och kommer till insikt med saker som ingen visste faktiskt var där och dessutom se hur “adepten” faktiskt börjar tänka i nya banor och fokusera. Måste säga detta är den största behållningen i att vara mentor åt ett företag eller individ. Ska man dessutom vara ärlig, är det inte ett företag man är mentor för utan det är alltid individer, det är inte möjligt att coacha eller för den delen rådgiva ett företag utan man coachar och rådgiver individer och till sist är det upp till varje individ vad de önskar göra med råden och sig själv och resultatet blir sen det som bygger företaget.

Som sagt var, det har varit en spännande dag, och spännande blir också imorgon, då jag ska ha första uppstartsmötet för ett annat mentorsuppdrag där Scand Groups nya mentorskapsprogram ska provas på en första “adept”. Ska bli riktigt spännande att se om modeller kommer att fungera. Imorgon blir det fokus på mål och visioner.

Godnatt!!!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar