Mazars SET dag

Foto-2015-12-01-16-46-51

Sitter på tåget hem från Lund efter en fantastisk eftermiddag på Grand Hotell i Lund. Det fantastiska bestod i att Mazars höll sin SET dag där, det är ju inte en hel dag utan det är en halvdag med presentationer runt redovisning, bokslut och skattefrågor, nuläge och framtid. Det blev många intressanta diskussioner runt skatt och redovisningsfrågor och en del möte framöver bokades också runt just de bitarna.

Egentligen fortsatte dagen till en afterwork, men jag är så fruktansvärt förkyld, så jag tackade för mig och satte mig på tåget hem för att arbeta lite med en ny kund till E-detalj där vi närmar oss driftsättningen av deras sida, så det finns en del slutsaker att optimera ikväll, sen blir det en hel del vilande också så jag kan bli frisk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Kommentera

Stäng meny