Lyssna på mig i hängmattan

Sommaren är här, det är varmt och en perfekt tid för att lyssna på Podcasts.

Ni har väll inte missat att lyssna på mig när jag medverkar i Podcasten Ehandelstrender som drivs av formidabla Urban Lindstedt. Det var en varm vårdag som jag besökte Urban i studion uppe i Stockholm och vilket trevlig samtal vi fick ihop, ett samtal som handlar om JS Energis resa med fokus på ehandel, men också hur framtiden ser ut och hur försäljning vinner över teknik när det kommer till köpresan.

Så lägg er i hängmattan, ta något kallt och gott att dricka och njut av min och Urbans trevliga dialog. Vem vet du kanske får med dig lite nya tankar som du kan använda i din ehandel.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar