Lördag kväll

Lördag kväll och jag sitter ensam uppe i stugan, min älskade hustru är på julpyssel och ordnar lite mysiga julsaker till oss. 

  
Snön har fallit en stund och det är nog 4/5 cm djupt just nu, undrar om jag kommer härifrån imorgon, worst case får jag stanna här, tur man inte har några möten på måndag 😉 

  
Vad har hänt de senaste dagarna då? Faktiskt inget speciellt och märkvärdigt, i alla fall inte onsdag och torsdag. i fredags, alltså igår var jag i Lund och hade 2 riktigt riktigt intressanta möten, ett var med en föredetta kollega som behövde lite tips och råd och ett möte var rörande ett riktigt riktigt hemligt projekt som nu kommer att kräva lite arbete för mig, med budgetar och planeringar för att få fram ett beslutsunderlag, får helt enkelt se var det slutar. 

Nej nu får jag stoppa in en pinne i brasan så här inte blir kallt, ha en fantastisk helg 🙂 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar