Logistiklösningar

Nu har verkligen säsongen börjat för reservdelar till värmepumpar, det märks verkligen att det har blivit kallare ute, frågorna till oss på chat, telefon och mail har verkligen börjat strömma in och det skapar stora utmaningar med att ha en chat som är öppen till 21 varje kväll.

På tal om chat, det är verkligen roligt att ha en chat och faktiskt kunna hjälpa kunder på webben att hitta lösningen på sina problem, få tag på rätt reservdel och dessutom följa upp hur det gick med servicen.

Idag har vi annars haft mycket fokus på logistiken då vi har en del utmaningar där, så vi har bland annat träffat UPS för att se om de kan hjälpa oss med våra nordiska utmaningar men också utmaningar i takt med att vi tar in fler och fler leverantörer.

logistik

 

Vi har också inatt genomfört en uppdatering av shoppen (JS Energi) som har lett till en bättre mobil upplevelse och en del andra grafiska saker som vi har längtat efter, riktigt skönt att det också är på plats.

Just känslan av att vi faktiskt kan stänga punkt efter punkt i just den delen som innebär förbättrade användarupplevelser känns riktigt bra, och inte bara på JS Energi sker det utan även på E-detaljs övriga andra kunder. Riktigt riktigt roligt.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar