Livet ska upplevas inte överlevas

Hörde nyligen den frasen, och den stämmer verkligen. Har nu varit på resa i 2 veckor, träffat nya människor, träffat gamla vänner och sett helt fantastiska saker och ställen. Det finns många människor som bara sliter sig igenom dagarna för att kanske komma till helgen för att sen leva i 2 dagar, medans man överlever 5 dagar på arbetet, snacka om att slösa bort sitt liv.

Lätt för mig att säga tänker du, som just nu sitter i Australien och inte hemma i kalla Sverige, men sanningen är att jag saknar så mycket av mina projekt hemma i sverige, jag saknar att ha möten med människor där vi kan diskutera och bestämma hur gå vidare i olika affärer, samtidigt som jag gör mycket här nere också och det skulle nog vara möjligt att faktiskt sköta det mesta av det man ska här nere. Men, nu har jag ju även semester så det är mycket ledigt och njuta också.

Hann tyvärr inte med att blogga igår, men vad som hände var att vi körde från Cambelltown upp till en ort som heter Tuncurry, som ligger vid Forster för att besöka min frus kusin C.

Foto-2014-10-31-09-55-04

C är skön lirare som har bott i Australien stora delar av sitt liv men han kommer från Sverige och pratar svenska. Att vara med honom ser man verkligen en annan del av Australien, den som många turister inte ser och han kan dessutom visa en alla riktigt fina vattenhål, bara se bilderna här nedan.

Foto-2014-10-31-10-13-55

Foto-2014-10-31-10-16-51

Foto-2014-10-31-11-27-24

Ovan bilder kommer är tagna under förmiddagens utflykt med C, verkligen inspirerande och så fantastiska ställen man fick se. Nere på stranden badade vi fötterna, men inte mycket mer för det är tydligen inte mer än 16 grader i vattnet här då det fortfarande är vår, dock är stränderna som i ett paradis.

Under eftermiddagen har vi kört vidare till Coffs Harbour där vi har tagit in på en Beach Resort och det fösta vi gjorde var att slänga oss i poolen för att svalka oss efter en 4 timmars bilresa och sen bar det av till restaurangen som bjöd på gratis middag för alla gäster då de ville prova den nya menyn och ville ha feedback, så det var barbeque buffé med fritt vin (köpte dock 2 öl också 🙂 )

Kvällen vid restaurangen avslutade vi i en soffgrupp tittande över när solen gick ner och havet blev mörkare och mörkare, riktigt mysigt.

Foto-2014-10-31-19-01-21

Som sagt var, glöm inte stanna upp och uppleva livet mitt i allt överlevande 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar