Lite nya uppdrag

Dagen idag började med planering för veckan och få ihop en todo lista för veckan vilket känns bra och dessutom är det mycket planerande inför en bomässa om några veckor.

Efter lunch hade jag ett möte med en av mina fantastiska kunder och planerade hur vi ska få deras eshop att på 6 månader 4 dubbla sin omsättning, vilket ska bli kul, så nu har jag några dagar framför mig med arbete runt innehållet och sökmotoranpassa siten.

Har också hunnit med att titta djupare på ett bolag som jag med största sannolikhet via Scand Group kommer att investera i, håller just nu på att titta igenom alla delar av bolaget för att förstå nuläget.

För ungefär 20 minuter sen tog faktiskt arbetsdagen slut, då vi var klara med ledningsgruppsmötet i E-detalj, och fick där ordning på vår planering för denna vecka.

Detta är en typisk dag i mitt liv just nu, mycket att göra men riktigt riktigt roligt.

(null)

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar