Ledningsgruppsarbete

Idag har varit en dag som har haft mycket fokus på Ledningsgruppsarbete. Det har varit mycket framtidsplanerande och fokus på rätt saker framåt vilket har varit mycket givande samtidigt som det ibland är en utmaning för mig att inte pusha vidare för att nå den spelplan som jag vill vara på när övriga är på en annan spelplan.

Detta är något som jag är fullt medveten om är min svaghet, vill ofta mer fortare än vad enstaka andra kan vilja i min omgivning. Det finns ju inget rätt eller fel i det hela och det gäller att välja striderna för min del och ibland väljer jag rätt och ibland fel. Det som gör det ännu svårare för mig är att samtidigt som det är min största styrka är det också min största svaghet då det kan leda till ibland jobbiga diskussioner, dock är min målsättning alltid tillväxt, vinster och öka marknadsandelar vilket gör att min svaghet också är min styrka.

Något som är riktigt kul är att vi på IXX IT-partner idag officiellt kan gå ut med att en av Sveriges största fotbollsklubbar har gett oss förtroendet att ta hand om deras IT, nämligen Helsingborgs IF (HIF) vilket gör att vi nu har ingått ett långsiktigt partnerskap. Spännande med HIF och i synnerhet för mig som saknar sportintresse och nu måste jag nog se lite fotbollsmatcher, så jag måste kanske lära mig att gillar fotboll 😉

(null)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar