lärt mig idag då?

Då är vi inne på dag 2 i min tanke att lära mig 2 nya saker varje dag och idag insåg jag när jag körde hem kl 19 att jag faktiskt bara hade lärt mig en sak och inte 2, men det ordnade faktiskt upp sig senare vid ett telefonsamtal där jag faktiskt fick lite misstankar bekräftade som gjorde att jag faktiskt lärde mig en sak till.

jag kontor

Idag har jag då alltså lärt mig hur den mesta av den svenska honungen är producerad och hur det faktiskt blandas väldigt friskt från hela landet i moderna processindustrier och sen snabb pastöriseras honungen för att döda allt nyttigt och hälsosamt liv, tror att min resa med Doktor Honung som Edetaljs senaste kund faktiskt har lärt mig jättemycket.

Vad har jag då mer lärt mig idag? Jo faktiskt att när människor blir konfronterade och pressade så är de beredda att ta saker och bevisa på ett sådant vis att de faktiskt inte har tänkt igenom hur mottagaren tar till sig informationen och ibland vore kanske sanningen bättre än att försöka påvisa att man är något som man inte är. Detta är kanske inte något nytt, men ibland behöver även jag påminnas om att människor jag stöter på och har runt omkring mig agerar kanske inte alltid så genomtänkt och kanske inte heller har ett konsekvenstänk.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar