Kundsupport i världsklass

Idag har jag varit en runda nere i Malmö och träffat ett av de mest spännande företagen jag har kontakt med, nämligen Erghis Technologies. Bolaget sysslar med mjukvara för styrning via gester i lyften, riktig science fiction men riktigt spännande.

Parallellt med mitt möte med dem idag, har jag jobbat stenhårt med att få igån nästa nivå av kundsupport för JS Energis ehandel. Vi har många som ringer och ställer frågor och vi har nu implementerat ett system för chatt med kunderna via hemsidan, riktigt spännande att få provköra det ordentligt imorgon, då tekniken tillåter både push och pull teknik på chattarna, ska bli riktigt spännande.

Så här ser det ut hemma i vardagsrummet nu när allt testkörs ordentligt i den skarpa miljön och samtidigt försöker jag lära mig plattformen 🙂

Foto-2015-07-30-21-26-30

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar