Köksrenovering

Söndag kväll, jag ligger på soffan ser på Midsomer Murders och nu dags att berätta lite om helgen.

Ja, hur har helgen varit? Fantastisk måste jag säga. Helgen har varit avslappnande samtidigt som vi har fått mycket gjort.

Vi har nämligen påbörjat renoveringen av stugans kök. Första delen var att vi igår åkte iväg, beställde kakel, köpte hyllor och annat som vi behövde och sen idag var det dags att riva ner den delen av det gamla köket som skulle bort och sen blev det måla av för hela slanten för min kära hustru medans jag hade fullt upp med att plocka ner julbelysning, sätta upp fågelholkar, göra lite småreperationer på stugan och annat smått och gott.

 

IMG_0131
Igårkväll var det dags att sätta upp bygglampan och börja koppla ur värmesystemet i köket, som inte varit inkopplat sen vi flyttade in, nu var det dags att ta bort det. Vad sägs om den fantastiska arbetsmiljön i krypgrunden?
IMG_0139
Fågelholkarna som jag fått av min far, har legat ett bra tag, men tydligen enligt specialister på området går det även bra att sätta upp dem på vintern och inte bara hösten, så nu hoppas vi att där kommer hyresgäster till sommaren
IMG_3546
Det var mycket el att koppla ur innan målning och rivning av köket kunde genomföras.

Nu blir det lite mer soffhäng innan dags att krypa till kojs. Ska också hinna med att gå över och se vilka e-shopar som har integration med Tradera, kanske dags att flytta Borgmans Antikt.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar