Investeringar

I somras startade jag upp ett projekt som skulle leda till att en tanke jag har haft en längre tid skulle realiseras. Jag äger idag några företag antingen helt eller som delägare och har en del på gång att startas upp tillsammans med andra.

Det jag har insett under de senaste åren är att jag tillsammans med mitt nätverk besitter en stor kompetens inom startups, tech företag, försäljning och turn around management. Som ett steg i det tog jag i somras beslutet att starta upp ett investmentbolag där mina investeringar i olika bolag sköts via, istället för att jag som privatperson ska stå bakom dem, vilket också gör det mycket enklare att hantera många moment som redovisning, men också att faktiskt få rätt att göra avdrag för de kostnader man har när man investerar i bolag.

Namnet blev Scand Group AB, ett namn som jag har haft koll på ganska länge, men som ägdes av ett flygbolag ganska länge, som tyvärr (eller kanske inte) gick i konkurs nyligen så namnet blev ledigt 🙂

För några veckor sedan släppte vi sidan för företaget på www.scandgroup.se

Screen Shot 2014-10-28 at 18.33.12

Om ni känner ett företag som har behov av kapital, gärna ett start up eller om ni själva har någon riktigt bra idé som ni kanske vill förverkliga men behöver hjälp eller ekonomiska medel så tveka inte att gå in på sidan och höra av dig till oss.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Kommentera

Stäng meny