Intressantare är andra…

Vissa dagar är Intressantare än andra och idag har verkligen varit en sådan dag. Dagen har verkligen gått upp och ner och sen upp för att sen gå ner och sen sluta med dubbelupp med två riktigt bra möten ikväll och dessutom en fantastiskt trevlig middag med min fru på italiensk restaurang i Helsingborg.

(null)
Utifrån att jag igår skrev om drömmar och arbetet med att nå dem, kan jag verkligen säga att jag ägnat mycket arbete ät aktiviteter som kan föra mig närmare mina drömmars mål om än att det målet är långt långt borta.

Något som verkligen är kul är att jag har ägnat mycket tid senaste året i att skaffa mig ett stort kontaktnät i Skåne, tidigare har jag haft ett bättre kontaktnät i Stockholm och övriga Norden, men det senaste året har jag lagt mycket tid på att träffa nya människor och nya företag i Skåne och det börjar verkligen ge utdelning nu, vilket är en förutsättning för att nå mina drömmars mål…. Kom ihåg ensam är inte stark.

Nu däremot blir det att sova för det blir tåget till Malmö imorgon om det är i tid, tänkte passa på att skriva lite kravspecifikationer som måste bli klara imorgon, och där är verkligen tåget en bra sak.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar