Inte som planerat

Idag blev inte som tänkt. En del saker har inträffat som har gjort att jag har suttit i en del telemöte, telefonsamtal och maildialoger, inte exakt som jag planerat en lördag. Istället för det skulle jag planerat och förberett en presentation till på onsdag som jag inte riktigt kom så långt som bag har tänkt. Däremot han jag i alla fall få ner en grovskiss på presentationen, nu ska den bara ner i powerpoint också.

En kul sak var att jag när jag var och handlade idag råkade ramla in i en diskussion runt handel och det slutade med en potentiell kund till e-detalj så det var en kul sak idag 🙂

Passade också på att göra en fantastisk hemgjord pizza med lufttorkad vildsvinsskinka och söderåssalami för att bota min frus trötthet efter gårdagens julfest 🙂

Posted using Tinydesk blog system app

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar