Inte riktigt som jag tänkt mig

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Planerat var 2 möten i malmö idag, men tyvärr fick jag ställa in bägge, tack vare vårt avlopp i köket så var jag tvungen att jobb hemlfrån hela dagen och vänta på att spolbilen skulle dyka upp och fixa vårt avlopp, vilket de också gjorde i eftermiddags. Å andra sidan så fick jag jättemycket adminjobb gjort istället och sådant behöver ju också göras. Nu ikväll blev jag också färdig med E Detaljs decemberresultat och det ser riktigt bra ut, både november och december har varit bra månader för oss, vilket visar att vår affärsmodell verkligen funkar och skapar en win/win situation.

Just nu ligger vi på sofflocket och tittar på Kill Bill 2, verkligen längesen man såg på den

Posted using Tinydesk blog editor

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar