Inspirerande

Har varit en fantastisk dag idag, men riktigt bra möten och en fantastisk lunch tillsammans med Eskilsminne IF och deras sponsor i evenemanget Kamratträffen, en nätverksträff där vi på IXX IT-Partner är huvudsponsorer.

Foto-2014-12-03-12-43-44

En sak som var speciellt intressant på träffen var att Eskilsminne IF som brinner starkt för att förbättra världen och ta ett ansvar som är större än just föreningens verksamhet inom fotboll är att de har inlett ett samarbete med en organisation som heter Man Up Sweden (män som står upp för kvinnor och barn) http://www.manupsweden.se/ Detta är en organisation som har som mål att få alla människor och i synnerhet män att utmana och ta en aktiv roll emot de kränkningar som förekommer i världen mot speciellt kvinnor och män men även män mot män där det självklart förekommer kränkningar. Det var verkligen inspirerande att lyssna på dem, och jag tror jag ska titta närmare på hur jag via något bolag kan stödja dem mer, då de verkligen är en bra sak på spåret och jag brinner som ni alla som läser denna bloggen för just sådana här saker.

En annan riktigt kul sak som hände idag var att jag i eftermiddags hade lite rapportskrivande och göra så jag satte mig i lugn och ro på ett cafe för att skapa rapporterna. När jag sitter där hör jag en kille bredvid mig ringa och prata med någon om hur man registrerar ett bolag och behöver hjälp med hur man gör. Jag nyfiken som jag är kan inte låta bli att fråga honom om han håller på att registrera ett bolag och om jag kan hjälpa honom med hur man gör. Detta spontana möte ledde till att vi satt och pratade i nästan en timme och jag gav honom en del goda råd på hur man startar och driver bolag.

Detta har verkligen varit en dag då jag har fått hur mycket energi som helst i mig, bra dialoger, träffa intressanta människor och dessutom rapporter som visar rätt trender. Klockan är inte mer än 19, men den energin jag har nu måste verkligen gå till något bra resten av kvällen, ska försöka komma på vad när jag kör hem från Helsingborg 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar