Ikväll firar vi….

Ikväll firar vi på JS Energi, ja inte tillsammans men var för sig 🙂

IMG_9751

Vad är det vi firar då? Jo vi firar att vi dag nådde en all time high på webförsäljning med ett nytt försäljningsrekord på daglig omsättning, riktigt riktigt roligt och värt att fira.

Jag passade dock på att inte bara fira med ett glas vin och analyser, utan även att ta en runda till gymmet och köra styrka i 1,5 timme, verkligen skönt och dessutom riktigt roligt:

Nu ikväll har jag också passat på att analysera konverteringsgrader, siffror och annat på just JS Energi som är viktigt för att vi ska kunna sänka våra kostnader för annonsering och samtidigt bibehålla vår höga konverteringsgrad. Ja ska jag vara ärlig ska vi inte sänka vår totala kostnad för annonsering på Adwords, den ligger kvar, däremot vill om disponera den så att vi kan minska vår kostnad per konvertering med 20% under november, får se hur jag lyckas med det. Men med detta målet kommer jag börja mäta, analysera och justera betydligt oftare.

Nu däremot ser jag att klocka är 23.25, börjar känna mig trött så det är slut på firandet framför Google Analytics och dyka i säng istället, är ju en dag imorgon också.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar