Idag var det daga

Idag var det dags att hämta nycklarna till fritidshuset, jag har inte sett det i annat än regn och mörker innan och jag måste säga att med det fantastiska väder det var idag och fåglarna som sjöng och bara natur så insåg jag hur fantastiskt detta ställe är.

När jag kom hem var det så fint väder att jag gav mig på att vårfixa alla våra 4a cyklar, smörja dem, justera bromsar och växlar så nu är det bara att ge sig ut, vem vet, det kanske blir en cykelrunda till stugan imorgon 🙂

Nu ikväll har jag suttit en massa timmar och optimerat en site som ska vara klar på tisdag. Att optimera en site för ehandel är lite av en konst så det tar sin tid, har mycket kvar så det blir att fortsätta imorgon.

Posted using Tinydesk blogging app

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar