I skolbänken

Igårkväll och idag har det mest varit att sitta i skolbänken för mig. Handlar om att lära mig så mycket det bara går om värmepumpar, komponenter, service och underhåll. Allt som behövs för att kunna behärska den branschen.

Det är riktigt skönt att något av det roligaste jag vet är att nörda ner mig, spelar inte så stor roll i vad, men vad jag än fastnar i vill jag verkligen djupa och lära mig så mycket som möjligt av. Detta resulterade att jag igårkväll låg och läste servicemanualer på värmepumpar till midnatt och sen gick upp kl 06.00 och fortsatte. Sen har jag suttit idag och uppdaterat produtker, läst manualer och supporterat kunder med den kunskapen som jag har hunnit skaffa mig 🙂

Igår var jag på besök hos en av våra revisorer på EY i Kristianstad. Vi hade med oss ett antal frågeställningar som vi var tvungna att diskutera igenom för att hitta bästa vägen framåt.

Foto-2015-08-24-09-27-44

På EY hade de denna tavlan, som ni som följer bloggen vet har jag en viss fascination för företags riktlinjer, värderingar och värdeord.

Måste säga av att alla jag har sett så är dessa några av de bättre. Allt är egentligen sunt förnuft, men jag älskar när de är minst lika interna som externa i sitt budskap, verkligen imponerande EY, och ja vår revisor följde alla de 12 gyllene reglerna

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar