Hjälp – Hur gör jag för att hitta min målgrupp?

En av de vanligaste frågorna jag får från ehandlare är “Hur gör jag för att hitta min målgrupp?”

Jag tjatar ju alltid om att det viktigaste för en ehandlare är att kunna svara på dessa 3 frågor:
– Av vilken anledning ska man handla av mig och inte min konkurrent?
– Vem är det som ska handla av mig och inte min konkurrent?
– Var hittar jag dig som ska handla av mig och inte min konkurrent?

Att hitta sin målgrupp kan vara det absolut svåraste som finns och i detta avsnittet ger jag tips till dig som redan har en ehandel, omsätter några 100000,- och har lite ordrar. Hur ska du bära dig åt för att hitta din målgrupp och på det viset lyckas sälja mer och öka din konverteringsgrad.

Klippet hittar du genom att klicka på bilden ovan eller här: https://youtu.be/aLtcOfgV-eA

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar