helgen som varit

Ja det är längesen sist, alltså längesen jag bloggade.

Varför vet jag faktiskt inte, för det har ju hänt en hel del, det har bara liksom inte blivit av, men nu gör vi en uppryckning med en sammanfattning av helgen.

Helgen har gått mycket i sommarstugans tecken, har nämligen börjat bygga en stenmur som ska avgränsa gräsmattan och uteplatsen på ett förhoppningsvis snyggt vis, men det är mycket stenbärande och grävande, riktigt bra träning så jag behöver inte besöka gymmet.

Foto-2015-06-04-20-28-57 Foto-2015-06-07-17-19-24

Förrutom sommarstugan i helgen har det också hunnits med ett besök till fantastiska Carro i Halmstad som firade sin födelsedag. En riktigt kul fest med många nya trevliga bekantskaper och sen var det dessutom riktigt riktigt kul att återse gamla vänner som jag inte träffat på några månader, kort sagt en riktigt rolig fest med många skratt och mycket värme 🙂

Foto-2015-06-06-23-35-07

Där fanns också denna tavlan som huvudrollsinnehavaren själv har gjort med ett citat från Therapy. Faktiskt ganska tänkvärt, det är ett citat som vid första anblicken inte säger något, men när man sen börjar fundera på det blir det djupare och djupare och det kan verkligen tolkas från många olika håll och vinklar.

Foto-2015-06-07-01-08-32

Annars har dagen gått i lojalitetets tecken, med ett långt möte i förmiddags, ett möte som handlade om kundlojalitet och kundklubbar. Bra diskussioner och med möjligheter för ett framtida samarbete dessutom något som kanske kan bli intressant framöver, mer info kommer nog om det någon annan dag.

Hela eftermiddagen har inte varit roligare än att sitta och köra redovisning för E-detalj och JS Energi Service samt lite momsredovisningar och annat som måste göras, tråkigt men nödvändigt samt riktigt skönt nu när det är klart 🙂

Nu däremot börjar det bli dags att bege sig ner till stan och hämta min fru, ska bara fixa ett annat ärende på vägen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar