Hektiskt idag

Ja det har verkligen varit hektiskt idag. Förmiddagen tillbringades på kontoret med administrativa uppgifter sen var det att bege sig till Malmö för 2 olika möten med 2 olika IT bolag. 

Med 2 möten ett på lunchen och ett senare på eftermiddagen fick det bli en del cafejobb för att hinna med allt som ska göras, tur jag gillar att sitta på caféer att jobba 🙂 

  
Det är extra roligt att träffa IT bolag och personer på dem då det ändå finns 15 års erfarenhet hos mig av just IT branschen, dock har jag just nu lämnat IT branschen och kör fullt fokus på mina andra bolag, detta efter att jag i våras lämnade IXX IT-Partner efter att bara varit där i 1,5 år, 1,5 väldigt lärorika år om hur det är att bedriva förändringsarbete i ett familjeföretag. Det finns mycket att berätta om min tid på IXX IT-Partner och min exit från dem, och det är så mycket lärorikt i det och så mycket jag har lärt mig, kunskap och historier som jag kommer att skriva om i framtiden så det är bara att hänga med i bloggen så kommer det att skrivas om det om intresse finns. 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar