hektiska 36 timmar

De senaste 36 timmarna har varit riktigt hektiska för oss på E-detalj. Vid senaste uppdateringen av vår plattform skapades ett par buggar som vi inte hade upptäckt vid testning, inga buggar som stoppade funktionaliteten men buggar som krävde att vi prioriterade om mycket annat. Detta innebär att det i praktiken har varit konstant arbete de senaste 36 timmarna på olika nivåer och vi har fått ha flera avstämningsmöten och tyvärr har mycket annat utvecklingsarbete fått lida.

I praktiken har vi en del kvar, men plattformen fungerar och har fungerat hela tiden dock inte optimalt och det vill vi verkligen inte, nu har vi en stenhård prioritetslista som kommer att göra att vi om bara några dagar har en ännu bättre plattform som matchar vårt erbjudande ännu bättre. Detta är sådant som man måste räkna med i en start up och att hela tiden få ta nya beslut, prioritera om och ha en ständig kommunikation med kunder, kunders kunder och partners. Mitt tips i det hela är att det bara är en sak som gäller…. ärlighet mot alla parter.

Foto-2015-02-19-14-12-28

Idag har jag varit på ett fantastiskt inspirerande möte på ett företag som heter Tilf i Malmö. De ligger bland annat bakom den riktigt spännande appen Photago, som är en app som verkligen lämpar sig för dig som ska ha en stor fest, bröllop eller annat event där du behöver dela och streama bilder för ett slutet sällskap.

Mötet blev riktigt inspirerande, med mycket tankar och funderingar. Jag älskade också att de hade ett nytt sätt att använda konferensbordet, genom att det är blankt kan man använda whiteboardpennor direkt på bordet…. genialt och jag fattar dessutom inte varför jag inte kommit på det innan 🙂

Foto-2015-02-19-13-54-07

Så kort sagt, har varit en fantastisk kul dag och verkligen inspirerande fast det varit mycket att göra, och slitigt, men som sagt var kul…………

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar