Halvfart, nej tack

Foto-2015-04-27-20-35-24

Sommarkvällarna är verkligen fina och det gäller att passa på att njuta av dem medans tid ges. Nu på sommaren går många företag ner på halvfart, i alla fall i Sverige. I andra länder är det inte riktigt likadant utan där är det mer jämnt tempo under året, med viss minskning under julen.

Hur är det för mig då? Ja, just nu är det verkligen full fart. Vet inte riktigt om det är det smartaste att passa på att byta ekonomisystem i E-detalj, samtidigt som vi byter e-postsystem på JS Energi och är i slutskedet på att släppa vår nya eshop just där samtidigt som det är månadsfakturering och riktigt bra försäljning just på JS Energis ehandel. Men å andra sidan finns det någonsin en bra tid för att göra allt detta, är det kanske inte bättre att göra allt på samma gång?

Som tur är jobbar vi med riktigt bra underleverantörer i alla dessa projekt. På affärssystemsbytet gör IFT Ekonomitjänst ett jättejobb och på E-postbytesprojektet har Marcus Öjersson gjort ett fantastiskt jobb och det fungerar helt fantastiskt bra med den nya mailsetupen och som om det inte var nog gör E-detaljs utvecklare ett fantastiskt jobb med den nya ehandelsplattformen till JS Energi, dock är det mest vårt arbete kvar med produkterna.

Det var allt för nu, tillbaka till ToDo listan, kommer nog sitta några timmar till med arbete känns det som.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar