Galen dag

Vilken galen dag det har varit idag. Passade dock på att ta sovmorgon till kl 07.00 imorse så jag var inte på kontoret förrän kl 09 idag.

Direkt hade en av våra leverantörer stora problem med sin IT vilket ledde till att vi inte kunde hantera ordrar och beställningar inom JS Energi när det gällde vissa artiklar, inget som vi kunde påverka dock utan det var att ta sakerna över telefon istället.

Samtidigt släppte E-detalj en site för en ny kund, nämligen Online Magazine som sysslar med att göra om pdfer till onlinetidningar. Med hjälpa av E-detalj kan man nu gå in och beställa sin egen tidning, betala och få leverans inom 48h. En verkligen annorlunda site och kund att jobba med, då de endast har en produkt, det har också gjort at vi har fått jobba med en helt ny design och layout som skiljer sig från andra shoppar hos oss, ett spännande projekt med en produkt som är en tjänst, men säljs via ehandel.

Screen Shot 2015-09-23 at 21.36.35

Gå gärna in och besök dem, varför inte skaffa er ett online magasin.

Denna lanseringen har också gjort att mycket tid idag har handlat om adwords, google analytics, SEO och tester. Vi har mycket kvar, men vi har nu lanserat siten i alla fall.

Lite andra saker hände också i eftermiddags med JS Energi, men det är saker som tar oss många steg framåt, och det är lite tidigt för att berätta om det.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar