Ett av de jobbigaste mötena i mitt liv

Foto-2015-01-22-15-24-51

Idag har jag nog varit på ett av de jobbigaste och mest känslosamma möte jag någonsin varit på, verkligen ett möte som berörde mig.

Jag var och besökte Skyddsjouren i Ängelholm och fick berättat mer om deras verksamhet. Det var verkligen tungt att höra hur mycket ondska det finns i världen. Skyddsjouren hjälper och stöttar män, kvinnor, barn och par som är befinner sig i en våldsituation. Skyddsjouren är en ideel verksamhet som verkligen gör skillnad och det är verkligen intressant att se hur små hjälp till dem kan göra en riktigt stor skillnad.

Jag kommer både privat, via E-detalj och Scand Group försöka stödja dem på alla sätt som är möjliga och med de resurser som vi har i de olika verksamheterna då det verkligen gör skillnad och de faktiskt räddar människors liv.

De har också ett behov av att komma ut och berätta om sin verksamhet, inte primärt för att få bidrag och pengar utan faktiskt för att informera om deras verksamhet och hur verkligheten ser ut. Så om ni är på ett företag, förening eller organisationer och faktiskt är beredda att lyssna, låta er inspireras och hjälpa till att sprida deras kunskap, så ta en kontakt med dem eller om ni vill ta kontakt med mig så ska jag förmedla kontakten.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar