En dag som så många andra

Hoppade ganska tidigt ur sängen idag för det fanns rätt mycket jobb som skulle göras. Håller på med ett stort projekt på att optimera en e-handelssite och det är leverans på den på måndag, har en del kvar men efter att ha ägnat stora delar av dagen till den börjar det bli hyfsat färdigt, behöver nog 2-3 timmar till imorgon sen är det nog klart.

I eftermiddags tog jag en paus för att cykla upp till stugan som nu är städad och överlämnad. Då den ligger på Söderåsens slutning är det en rejäl uppförsbacke till den, och med tanke på att det var årets första cykelrunda var det lite tungt. Men, när jag kom upp och satte mig på en utestol och njöt av tystnaden, fågelkvittren, solen och katten som tydligen gillar att hänga där så var det värt hela rundan.  

   

Efter att tagit det lugnt ett tag blev det hemfärd igen och fortsätta med optimeringen av e-shoppen. Då min älskade fru är bortrest i Dublin passade jag på att göra en favoriträtt som hon inte är så glad för, nämligen kyckling med ris och currysås, så gott, så enkelt och snabbt att göra. 

  

Nu börjar jag däremot bli lite trött och jag tänkte gå upp tidigt imorgon, jobba lite, sen iväg och träna på gymmet innan det bär av till kontoret för lite mer arbetet, slutföra optimeringsprojektet och fakturera lite. 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar