Ehandelskväll

Ligger i soffan just nu efter 2 riktigt hektiska dagar, hade tänkt blogga igår men när jag kom hem efter ett göng möten igår kl 23.30 var det att dyka i säng och sen upp kl 06.00 imorse, snacka om att jag nu börjar bli sliten.

I alla fall, igår var det verkligen en dag med mötesrace i malmö och lund. Har en del riktigt intressanta projekt på gång, får se hur det går. Gårdagens absolut mest intressanta möte ägde rum i Turning Torso i Malmö.
Där träffades nämligen skånska e-handelsnätverket, en massa entreprenörer och ehandlare som träffades för att utbyta kunskaper och erfarenheter. Kvällens värd var 3 danska killar som verkligen hade mycnet att berätta runt utmaningarna att sälja e-cigaretter på nätet i norden och tyskland. En av de större utmaningarna var just om e-cigaretter är tobak, läkemedel eller rökavvänjning. Detta ställer till mycket utmaningar i allt kring marknadsföring.
Detta höll på till halv 10 på kvällen sen var det dags att bege sig hemmåt.

Idag har det i praktiken endast bestått av ett stort planerings och kundmöte med en av Edetaljs mest spännande kunder, men det har också varit mycket arbete med vår utvecklingsansvarig med buggfixar och optimering av köpprocessen och köpupplevelsen för vära kunders kunder.

Nu däremot blir det att dyka ner i sängen, kommer nog slumra in direkt.

Posted using Tinydesk blog system app

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar