Doktor Honung

Mitt försök förra veckan med att lära mig 2 nya saker varje dag, föll ordentligt då jag blev sängliggande så det blir att försöka på nytt igen om några veckor.

Idag har jag däremot varit på en massa intressanta möten, bland annat har jag besökt nystartade företagshotellet i Helsingborg Ecommerce park för att se om där fanns grund för något samarbete, framtiden får helt enkelt se vad som händer.

Natten mellan torsdag och fredag gjorde vi på E-detalj vår mest lyckade lansering där vi genom att använda vårt nya testprotokoll kunde göra en fullständig driftsättning av en ehandel, testad och klar på någon timme bara och i praktiken gick allt enligt planerna. Kändes riktigt skönt.

Vem är då denna kunden?

Screen Shot 2015-02-16 at 22.42.00

Jo kunden är ett företag som heter Doktor Honung. Vad de sysslar med är att de har återtillfört 13 unika mjölksyrabakterier som finns i honungen i bikupan, men som dör utanför efter några dagar. Genom att de återför dem till honungen får du dessa mjölksyrabakteriers unika egenskaper som har visat sig vara bra mot att förebygga förkylning och halsont. De har också energigivande egenskaper och fungerar bra mot bakfylla. Själv har jag provat produkterna sen i november månad när jag kom hem från Australien och jag måste säga att jag har mått bättre än på väldigt länge, så jag skulle verkligen inte tveka att rekommendera dem. Snart kommer de även med en prova på låda för en bra prislapp.

Vill ni prova dem eller lära er mer om mjölksyrabakterierna så gå in på www.doktorhonung.se.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar