Det går framåt…..

Idag har verkligen varit en hektisk dag, dagen startade med full fart på JS Energi, mycket ordrar, frågor och annat som var tvunget att hanteras på förmiddagen innan det var dags att bege sig till Malmö för att äta lunch med en jurist som jag kommer inleda ett samarbete med.

Foto-2015-09-02-11-59-17

 

Känns verkligen kul och tror dessutom att jag kan hjälpa till att öppna dörrar för honom in i startup och entreprenörsvärlden, en värld som verkligen behöver närmare kontakt med jurister, i synnerhet de som har fokus på internationella marknader. Ja det blev verkligen intressanta diskussioner och många tankar som startade i mitt huvud.

Efter lunchen var det dags att byta lokal till Espresso House för att där ha ett möte med en god vän och ge lite tips om hur man ska tänka runt ehandel, försäljning på nätet och lite startup tips, sjukt roligt.

Nu ikväll däremot har jag jobbat väldigt lite, utan istället tänkte jag lägga färdigt uteplatsen på stugan, vilket också blev gjort, så nu är kvällens träningspass kvar 🙂

Blev ju inte helt tokigt, nu är det bara att lägga en stengång med naturstenar och sopa bort all grus och jord och sen så gräs på resten……… bara några veckors arbete till 🙂

Foto-2015-09-02-20-15-34

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar