Det gäller inte mig och mina kunder!?

Just det uttrycket är ett uttryck som jag får höra alldeles för ofta när jag pratar med andra ehandlare, i synnerhet är det ganska vanligt när en ehandlare frågar en om råd. Men ligger det någon sanning i det hela, just i uttrycket att det beteendet gäller inte mig och mina kunder?

Detta går jag igenom i denna videon, som kan vara en väldigt jobbig video om du är en person som känner igen dig och har en ehandel som inte har vuxit som du själv önskat, hur kommer det sig? Men det kan också vara att uttrycket faktiskt är sant för dig, och då ofta för att du har koll på din köpresa, målgrupp och tonalitet.

Är du intresserad av att se om du kan vara en av dem som använt uttrycket “det gäller inte mig och mina kunder” är det bara att titta på denna videon på min youtubekanal https://youtu.be/5NH84SWFj7g

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar