De 4a bena…… (lösningens moder)

Var är du kreativ? Eller man kanske ska ställa sig frågan istället, var får du dina idéer?
Ska jag själv svara på frågan och göra det riktigt ärligt, så har jag nog fått de flesta av mina idéer i badrummet, närmare bestämt i duschen och nummer 2 på listan är utan tvekan när jag reser.
Inom yrken som är kreativa pratar man ofta om de 4a B:na. De 4a är Barer, bussar, bäddar och badrum. När jag först kom i kontakt med detta för många år sen så var det som en blixt från en klar himmel, ja herrejädrar det är ju där jag har kommit på det mesta som jag skapar inom företag, aktiviteter osv.
I början tänkta jag inte så mycket på det, men då jag hade kommit i kontakt med det i flera olika böcker som jag läste så började jag faktiskt tillämpa det. Genom att jag när jag kört fast med något och behöver hitta nya infallsvinklar, slutar försöka och gör något helt annat t ex går och tar en dusch eller i mitt fall sticker iväg och tränar så får jag mina tankar på annat och det brukar leda till att jag hittar en lösning på det, ibland kan det krävas flera dagar innan jag löser det, men till slut brukar lösningen komma.
Så mitt tips till er idag är, sluta försöka så mycket och gör något annat, ni kommer komma på det.
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar