Börjar säljare bli fat & happy

2 gånger de senaste 2 veckorna har det hänt mig att bokade möten med leverantörer inte har blivit av. Inte det att de har blivit avbokade utan att de som skulle komma faktiskt inte har dykt upp på överenskommen plats och tid och det utan att meddela mig.

Bägge fallen har det varit företag (stora, renomerade) som har använt en extern tjänst för att boka mötet, de har skickat bekräftelse till mig, men sen har där inte dykt upp något representant på avtalad tid.

homer

En sak är säker, dessa företag behöver inte bry sig om att kontakta mig mer då mitt inresse för dem är väldigt svagt och är det en sak som jag verkligen inte gillar så är det när människor inte håller tiden till möten och ännu värre uteblir helt utan att höra av sig.

Kan det vara som så att dessa företag faktiskt är “Fat & Happy”? De är så nöjda med sin egen verksamhet eller det är som så att de säljare som skulle komma till mig helt enkelt har uppfyllt sin kvota så de struntar i det? Om så är fallet, varför lägger de pengar på att ha ett externt företag som ringer och bokar till dem?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar