Bootstrap Labs och mingel

Hektisk dag idag, kl 0800 började den i Malmö på Malmö Arena, vad hände där då?

Foto-2015-10-13-10-27-40

Jo det var Malmömingel, ett riktigt bra mingelevent måste jag säga. ca 300 personer samlas under några timmar för att mingla, prata business och boka möten. För egen del företrädde jag E-detalj där och fick till en hel del intressanta möten och potentiella affärer, så verkligen ett lyckat event.

Efter Malmöminglet var det att skynda sig iväg in till stan för att träffa en kund och utbilda samt köra lite workshop inom hur man optimerar för försäljning på internet. Kl 16 skulle jag vara på Minc för ett seminarie, men dessförinnan blev det ett cafe, en kopp kaffe och 2 timmars arbete innan jag gick ner till Minc för att lyssna på Nicolai Wadström, som är grundare av det globala VC bolaget BootstrapLabs och hur startupscenen i Silicon Valley fungerar. Sjukt inspirerande och intressant.

Då jag ändå var på Minc passade jag även på att titta in och snacka lite med grabbarna på Erghis Technologies och höra hur det går för dem. Kul att bli uppdaterad och dessutom få snacka lite med dem.

Imorgon ska jag försöka vara på kontoret halv 8, så det blir uppgång kl 06.00 för att ta 7 tåget in till Helsingborg, fullt ös imorgon.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar