Boktipset V.12 – Vem snodde osten

Tanken är att varje torsdag kommer jag publicera ett boktips för dig som är ehandlare, företagare eller entreprenör. Det kommer vara böcker som inspirerat mig som ledare, företag, ehandlare eller som individ som vill utvecklas.

Första boken ut är “Vem snodde osten” av Spencer Johnson. En fantastiskt bok som jag brukar läsa 2 gånger per år för att landa, reflektera och fundera på om det fortfarande är rätt för mig att fortsätta göra det jag gör och vad det är som motiverar mig. Den är liten, tunn och går på 3 timmar att läsa.

Jag rekommenderar verkligen att läsa denna boken i fysiskt format eller e-bok, då det är en bok där du tänker, stannar upp och reflekterar och det blir inte samma effekt om du lyssnar på den.

Har du någon bok du till tipsa mig om, skriv en kommentar.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar