Boktips för ehandlare och entreprenörer – Sista delen

Dags för del 3 och för denna omgången sista delan av boktips för ehandlare och entreprenörer.

Målet med denna serien har hela tiden varit att dela med mig av mina erfarenheter, hur jag blir inspirerad och var jag hittar kunskap för att ta mig igenom de utmaningar som man som ehandlare och företagare drabbas av var och varannan dag. Det man inser när man läser böcker är att man sällan är först med att ha haft en utmaning, och hur jobbig man än tycker saker är i just den situationen när det mesta känns som går emot en, finns det alltid någon annan som har varit i samma situation och det är verkligen något som är en stöttning i just den situationen.

Böckerna i denna 3e delen är verkligen böcker som varit inspirerande för mig, gett mig kunskap och mod att våga genomföra det man planerat.

För att komma till det sista klippet i serien kan du klicka på bilden ovan eller på länken här:
https://youtu.be/BbZcm4gHvh0

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar