Boktips för ehandlare och entreprenörer – Del 2

Då var det dags igen, den andra delen av boktips för ehandlare och entreprenörer som jag hittade på en hårddisk. Det är lite roligt att det var höst när denna spelades in och det är för exakt 1 år sedan som den spelades in och nu blir den släppt.

I denna del 2 går jag igenom 3 böcker som har gett mig mycket, och i synnerhet en av dem har betytt väldigt mycket för mig. Alla ni som känner mig, har tittat på mina youtube, läst mina inlägg eller suttit i möte med mig, vet hur mycket jag vurmar för 80/20 regeln och just den boken som inspirerade mig inom detta går jag igenom i detta avsnitt på Youtube. Avsnittet som är det 2a av 3 i serien “Boktips för ehandlare och entreprenörer” hittar du här: https://youtu.be/dKDsb29Ev8s eller genom att klicka på bilden nedan.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar