Boktips för ehandlare och entreprenörer – Del 1

Under 2021 hade jag ett boktips som kom på Instagram, Linkedin och här i bloggen varje torsdag kl 8.00. Det blev ett 30 tal boktips som hade inriktning mot just ehandlare, entreprenörer och företagare.

Vad jag hade glömt att jag även under vintern 2021 spelade in ett antal videoavsnitt för Youtube där jag berättade mer om böckerna och lite min bakgrund till dem. När jag satt nu i sommar och gick igenom en hårddisk med en massa råmaterial hittade jag dessa klipp och dessa klipp blir nu till en ny serie som finns på min Youtube, närmare bestämt här: https://youtu.be/t-hhtyYKg-o eller klicka på bilden nedan.

Ifall ni vill att jag gör nya avsnitt så lämna en kommentar, eller på annat vis meddela mig på sociala medier så kanske det blir mer.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar