Böcker och podcast

Har nog varit en av de intressantaste dagarna på länge idag. Om jag ska skriv mina memoarer kommer denna dagen absolut vara med. Tyvärr kan jag inte på grund av sekretess skriva om varför men jag har i alla fall varit med om lite händelser idag som jag har lärt mig mycket av. På tal om att lära så brukar jag för att få inspiration läsa böcker som ni redan vet. Jag är ganska snabb på att läsa böcker och när jag väl kommer igång så avverkar jag 2-3 st ganska snabbt sen tröttnar jag på att läsa och går över på podcasts eller ljudböcker för en period. Just nu är jag inne i en period av podcasts och i synnerhet den svenska podcasten startuppodden. I den ingervjuas personer som från grunden byggt upp kända företag företrädesvis inom ny teknik. Bland annat har klarnas grundare, spotifys grundare mfl blivit intervjuade och idag har jag när jag var på gymmet lyssnat igenom mynewsdesks grundare, riktigt inspirererandd.
Förrutom det har jag också hunnnit med att få nya däck på bilen, nämligen vinterdäck så nu kör jag säkert också 🙂

Just nu ligger jag på soffan, tittar på homeland på netflix och väntar på att min fru ska ringa så jag kan hämta henne från en julfest

Posted using Tinydesk: WordPress blog editor

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar