BNIdag

Idag har det verkligen varit en dag som gått i BNIs tecken. BNI står för Business Network International och är ett affärsnätverk som går ut på att hjälpa varandra göra affärer.

Jag är just nu inne i en fas där jag letar efter passande BNI för 2 av mina projekt som jag är delaktig i samt ett för Scand Group, och i det arbetet besöker jag de flesta BNI som finns i Skåne.

Idag började jag på BNI Barsebäck och det var en trevlig bekantskap, ett BNI i uppstartsskedet och det var kul att vara på ett möte så tidigt i BNI processen för just detta teamet, jag lärde mig en del om processen för ett team att bli ett framgångsrikt BNI team. Efter det blev det ett möte där jag presenterade vad jag sysslade med och i synnerhet E-detaljs verksamhet för att sen bege mig vidare till Landskrona för att besöka BNI där och äta en trevlig lunch samt boka lite möten.

Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt adminarbete, komma ikapp bland mailen och sen avsluta med ett ledningsgruppsmöte över Skype nu vid 21 tiden. Jo förresten, jag träffade också en ung entreprenör i eftermiddags som håller på att starta upp en välgörenhetsorganisation ska se lite hur vi på Scand Group kan hjälpa till där.

Denna boken fick jag förresten också idag på BNIet på Barsebäck, den är skriven av 2st på Nexxt företagsförmedling och handlar om ett ämne som ligger mig närma om hjärtat och är något som jag brinner för att hjälpa företag att undvika, självklart under förutsättning att de själva också vill undvika undergången, vilket kanske inte alltid är fallet 😉

Boken ska i alla fall bli intressant att läsa och se vad jag kan lära mig från den.
Foto-2015-04-21-19-23-52

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar