båtturer, akvarier och eskimåer

Vilken dag det har varit. Efter båtturen tog vi en öl under en av broarna över floden för att sen bege oss till Melbourne Akvarie, där vi tittade på många konstiga fiskar, och en del läskiga också 🙂 Krabban är till exempel över 1 meter bred, skulle inte vilja hamna i “klorna” på honom

akvarie1

akvarie2

akvarie3

Den gråa fisken är heller inte att leka med, den är ca 1,5 meter hög. Tyvärr var det riktigt dåligt med skyltar på hela akvariet så man lärde sig väldigt lite.

Efter en tupplur i efter det bar det iväg ner till southside för att ta lite cocktails och sen äta en bit. Cocktails blev det på en restuarang som var inspirerad av nordamerika och eskimåer (konstig variant) men deras drinkar var riktigt goda.

eskimo

Granne med dem låg isbaren så vi pälsade även på oss och gick in där, tyvärr fick man inte ta foto där, så det blev ingen bild och ärlig talat för oss nordbor var det en riktig besvikelse, varpå vi istället gick till en tysk bar/restaurang åt och drack lite och avslutade kvällen med lite geocaching så vi kunde bli av med våra Travelbugs (i alla fall några)

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar