Åstadkomma rankning på google

Dagen har gått mycket i googles tecken, mycket arbete med optimering av siter men också utbildning inom just seo av Pineberry som höll ett 3 timmars föredrag på E-Commerce, inte speciellt mycket nytt men lite matnyttig information om hur google hanterar fuloptimering som inte följer deras riktlinjer.

En intressant sak som vi brukar säga till våra kunder är att skapa resultat på internet är långsiktigt, Pineberry säger i normalfallet 6-12 månader vi brukar på Edetalj säga 3-12 lite beroende på om man optimerar en befintlig site eller bygger vidare på en befintlig.

Både vi och Pineberry har ofta samma utmaningar och det är att kunderna tror att resultat kommer mycket snabbare, vilket det inte för om man inte fuloptimerar, fuloptimering kan åstadkomma snabbare resultat men risken är stor att det blir upptäckt och när sådant upptäcks av google får man inte en varning utan istället kan man bli bortplockad från Google, dock ovanligt. Det vanligaste är att man tappar i rankning.

En sak däremot som är helt säkert är att alla seriösa firmor inom att åstadkomma resultat på näte såväl som vis seo och andra tekniker vet att det tar tid och åtar sig inte att göra fulseo.

Posted using Tinydesk blogging app

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar