Äntligen

Foto-2015-06-28-14-52-22

Igår var en hektisk dag, med många möten och oväntade händelser, varför jag skriver detta nu och inte igår var för att jag mer eller mindre slocknade så fort jag kom hem igårkväll 🙂

Förmiddagen ägnades åt ett möte rörande en potentiell framtida investering med planering, likviditetsanalyser och kalkyler. Detta för att sen på eftermiddagen få besök av IFT Ekonomitjänst för att slutföra migreringen av E-detaljs ekonomisystem till Visma eEkonomi. Så nu äntligen kan vi slänga ut det gamla systemet och köra allt 100% webbaserat och få ett transparent samarbete, återstår bara att skapa nya fakturamallar, lägga upp leverantörer, mallar och allt annat som ett ekonomisystem behöver, men vad skönt det ska bli att lämna Visma Administration 500, som enligt mig är att av de sämsta ekonomiprogram någonsin skapade ur ett användarperspektiv.

Idag blir det möte med en potentiell logistikpartner om 30 minuter för att sen beta av min todo innan jag måste sticka iväg på ett viktigt möte av privat karaktär.

Förresten, bilden ovan är från helgens konferens där vi hade sällskap av den uppstoppade grävlingen (som jag döpt till Ivar).

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar