Anställningsintervju och adminarbete

Måndag idag, och det har verkligen varit fullt tempo hela dagen, ligger långt långt efter på det administrativa planet så jag har försökt kämpa mig ikapp med högarna, lite är avklarat men en hel del är kvar.

Morgonen idag började med att vi hade en anställningsintervju på mobilkliniken.

12513600_553897938107114_3470050181533045257_o

Vi har haft en riktigt bra tillväxt och med många företagskunder behöver vi nu växa med fler anställningar. Senaste veckorna har vi via Sociala Medier, primärt facebook annonserat efter en ny medarbetare och vi har fått fler och bättre svar där än vad jag någonsin fått i några andra kanaler. Det som verkligen är extra roligt är att det är väldigt många sökanden som håller riktigt hög kvalitet, i alla fall när man läser CV och personligt brev.

I alla fall, idag körde vi första anställningsintervjun och nu är det full fart framåt som gäller med att kalla till intervjuer, genomföra dem och sen utvärdera, kalla till andra intervjuer och om planen håller ska vi vara klara någonstans i början/mitten av mars. Ska bli spännande och sen riktigt kul resa med tillväxt.

Efter intervjun idag, lite diskussioner efteråt bar det av till kontoret för att hantera lite operativa frågor och en massa, massa, massa adminjobb, man blir nästan fyrkantig i huvudet av alla admin som ligger, men jag har i alla fall fått ner högarna ganska ordentligt, trots att där är mycket kvar.

För att rensa huvudet blev det gymmet nu ikväll, riktigt skön och behövligt. Det är över en vecka sedan som jag tränade och det kändes verkligen. En hel del tid har lagts på stugan senaste tiden, där köksrenoveringen verkligen går framåt och halva köket är nu klart (nästan i alla fall)

Foto-2016-02-14-19-29-04

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar