Analysera mera

Att vara ledig igår sätter sitt pris idag, var en hel del som ligger kvar på att göra listan, men jag började redan kl 06.00 imorse med att beta av punkterna, och känner väll att jag är ganska bra på banan nu.

Kom precis hem (för 1 timme sedan) efter ett riktigt bra coachingmöte med en god vän nu ikväll. Dessförinnan hade jag hunnit med en presentation av en en analys för en kund till E-detalj.

Screen Shot 2015-06-02 at 22.47.08På en analys går vi igenom en kunds websida för att se hur den matchar de mål man har med sidan mot den målgruppen man har och kommer med rekommendation på vad man behöver göra.

Det finns en hel del företag som hjälper kunder driva traffik till sidorna genom sökmotoroptimering och liknande, tyvärr har de mer fokus på att få in besökare till sidan än att få in rätt besökare, dvs de besökarna som är i behov av att köpa tjänster/Produkter av företaget och det är där som vi på E-detalj kommer in, vi tar fokus på att åstadkomma resultatet inte bara ta in besökare.

Efter några timmars presentation av analysen för kunden var det dags att bege sig till några gamla kollegor i IT-branschen för kaffedrickande, prata gamla minnen och framtida tankar. Alltid kul att träffa bekanta från IT-branschen.

Nu däremot är det dags att dyka ner i sängen, tidig uppgång imorgon med och då blir det mycket fokus på kundbesöksbokning på förmiddagen innan lite mer spännande saker på eftermiddage och sen en sen kväll……

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar