Allergismocka och ehandelsstaden

Vaknade imorse kl 05.00 med att ögonen var uppsvulna, täppt i näsan och tjockt i halsen, med andra ord allergin som jag haft senaste veckan blommade verkligen ut, verkar som det är Alpollen som jag är allergisk mot. Knaprar Kestin som håller det på halster men jag blir ju inte av med det.

I vilket fall som helst var det dags att dra sig upp ur sängen för att ta mig in till dagens bästa och mest intressanta möte, nämligen ett möte där jag var inbjuden av Helsingborgs stad för att tillsammans med andra ehandlare, fastighetsägare, utbildningsfunktioner och staden diskutera hur vi tillsammans kan stärka Helsingborg som centrum för digital handel.

Foto-2016-03-30-08-02-18

Det var många diskussioner, en hel del intressanta ideer och faktiskt en hel del där vi tillsammans kan göra konkreta förändringar för att få ehandel och i synnerhet digital handel att frodas ännu mer i Helsingborg.

Helsingborg har ett fantastiskt läge med bra logistikmöjligheter, men också bra utbildningar och en lång handelstradition. Allt detta tillsammans gör att om vi alla som är inom digital handel i helsingborg med omnejd samarbetar mer, skapar fler forum och jobbar för att hjälpa varandra kan vi verkligen skapa en fantastiskt ehandelsframtid och stärka Helsingborg som ett nav för digital handel.

Nu däremot ska jag koppla ner mig, gå och lägga mig och försöka få några timmars sömn utan att vakna av allergin.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar